Stoiximan Super League

«Θρηνεί η Πανιώνια οικογένεια»

Στην δεκαετία προσφορά του Γιάννη Γραβάνη στον Πανιώνιο αναφέρεται η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες ενημερώνουν για τις λεπτομέρειες της κηδείας του εκλιπόντος.

Στην δεκαετία προσφορά του Γιάννη Γραβάνη στον Πανιώνιο αναφέρεται η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες ενημερώνουν για τις λεπτομέρειες της κηδείας του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση

«Η Πανιώνια οικογένεια θρηνεί από το πρωί της Δευτέρας την απώλεια του Γιάννη Γραβάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο Γιάννης Γραβάνης ήταν στέλεχος της χρυσής ομάδας του 1979 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό επί της ΑΕΚ με 3-1. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δομοκό και τον τοπικό Αχιλλέα και το 1977 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε με εισήγηση του προπονητή Ιγκόρ Νέτο και έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα με αντίπαλο την Καστοριά στις 10 Ιανουαρίου 1978. Αγωνίζονταν ως αριστερός μπακ με το νούμερο "3", ενώ είχε χρισθεί και διεθνής.

Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε μέχρι το 1988 και στη συνέχεια έπαιξε σε Παναχαϊκή, Αχαϊκή και ΑΟ Πάτραι, όπου και έκλεισε την καριέρα του.

Συνολικά είχε 269 συμμετοχές και 14 γκολ στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (1/5) στις 11:00 στον Άγιο Ανδρέα Πάτρας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x