Διατεθειμένος να διαθέσει το ποσό των 500.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης. Ο πρώην πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ θα κάνει πράξη τα λόγια του, μόνο σε περίπτωση που ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλοι πρώην πρόεδροι του συλλόγου και βάλουν και αυτοί κάποια χρήματα στον σύλλογο.
Η πρόταση του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη έγινε γνωστή, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Σήφη Κορωνάκη. Ο πρώτος χαρακτήρισε αυτή την πρόταση ως τη μοναδική που μπορεί να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό «τέλμα».
Επίσης, ο πρώην πρόεδρος των Κρητικών ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να πάρει κάποια θέση στο ΔΣ του συλλόγου. Την άποψη πως η κίνηση του κ. Μυριοκεφαλιτάκη πρέπει να μελετηθεί εξέφρασε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, πρόεδρος της ΔΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης με εξουσιοδότησε να δημοσιοποιήσω την παρακάτω πρόταση του για την ομάδα μας: Για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου της ΠΑΕ ΟΦΗ, προτείνει όπως οι κ.κ. Φανούρης Βατσινάς, Γιάννης Κουράκης, Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης, καταβάλουν από 500.000 ευρώ άμεσα, ποσό το οποίο ο ίδιος ο κ. Μυριοκεφαλιτάκης, δηλώνει ότι το διαθέτει άμεσα για την σωτηρία της ομάδας. Είναι μια πρόταση που έχει ενδιαφέρον, αξίζει να μελετηθεί σε όλες τις παραμέτρους, από όλους τους αναφερόμενους, γιατί είναι σαφές ότι η Γενική Συνέλευση στις 2 Μαΐου, είναι η τελευταία ευκαιρία της ΠΑΕ ΟΦΗ, για την εξυγίανση και διάσωση της. Στην Γενική Συνέλευση θα δοθούν εξηγήσεις για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ και θα υποβάλλω συγκεκριμένη πρόταση για πιθανή άρση του οικονομικού αδιεξόδου».
Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






