Stoiximan Super League

Αυτούς έχει ξεχωρίσει

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα εν όψει της επόμενης σεζόν έχουν ετοιμάσει στον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για όλες τις υποθέσεις και να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση της ομάδας μόλις τελειώσει το θέμα του προπονητή.

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα εν όψει της επόμενης σεζόν έχουν ετοιμάσει στον Ολυμπιακό.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για όλες τις υποθέσεις και να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση της ομάδας μόλις τελειώσει το θέμα του προπονητή.

Στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται ο Πάουλο Μασάδο και ο Κριστιάν Τσάβες. Ο πρώτος εμφανίζεται αποφασισμένος να φορέσει τα ερυθρόλευκα, όμως το πρόβλημα είναι τα χρήματα που αξιώνει η Τουλούζ. Τον χειμώνα η γαλλική ομάδα ζητούσε 4,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου και για να προχωρήσει το «deal» πρέπει να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της.

Επίσης, ακριβός είναι ο Τσάβες, αφού η Μπόκα Τζούνιορς δεν πουλάει ποτέ φθηνά κάποιον ποδοσφαιριστή της. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν μέσω τρίτου να κάνουν διερευνητικές επαφές για να είναι έτοιμοι. Σε πρώτη φάση οι Αργεντινοί θα ήθελαν έναν ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ίσως και παραπάνω, αφού η τιμή ενός παίκτης εξαρτάται από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ορισμένων Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τους Βλαχοδήμο της Ξάνθης, Γιαννιώτα του Αρη, Σκόνδρα του Ατρομήτου και Βασιλείου του Λεβαδειακού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις των ομάδων, αφού έχει ξεκαθαριστεί ότι «ταβάνι» για ελληνική μεταγραφή πλέον θεωρούνται οι 400- 500.000.

Όσον αφορά την υπόθεση του προπονητή, πληροφορίες της SportDay από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Ντομίνγκος Πασιένσια θα περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα την Πόρτο και ενδέχεται να συναντηθεί με τον Ολυμπιακό.

Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο η διοίκηση δεν επιβεβαίωνε τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τα περιθώρια με τους Ισπανούς (Μίτσελ, Μαρτίνεθ, Έμερι και Γκαρσία) και θα ήθελε έναν Ισπανό ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x