Stoiximan Super League

Έδειξε επιστροφή…

Η χθεσινή του Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδοτεί την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Παρότι η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επισήμανε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα, όμως δεν αναφέρει πουθενά ότι θα έχει αρνητική έκβαση.

Η χθεσινή δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδοτεί την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Παρότι η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επισήμανε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα, όμως δεν αναφέρει πουθενά ότι θα έχει αρνητική έκβαση.

Πρόθεση του παλαίμαχου επιθετικού ήταν να ενημερώσει τον κόσμο για το πολύπλοκο πλάνο του, προκειμένου να γνωρίζει για τις εξελίξεις και να μην περιμένει σπουδαία πράγματα το επόμενο διάστημα.

Μέχρι τις 23 Μαΐου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ, ο Νικολαΐδης θα συνεχίσει κανονικά τις επαφές για την ολοκλήρωση του πλάνου του, που όπως υπογράμμισε έχει ορίζοντα τριετίας.

Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό ο Ντέμης λειτουργεί σε διάφορους χώρους (όπως στην Εφορία) σαν να είναι ήδη στην ΠΑΕ. Πλέον είναι σε συνεννόηση και με τη νυν διοίκηση, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικός στην ενέργειές του, με τη σύμπραξη ατόμων που δρουν στα Σπάτα.

Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι σε επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, προχωρώντας στην αναζήτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων για την κάλυψη της «τρύπας» που άφησε πίσω της η διοίκηση Αδαμίδη.

Πάντως, είναι πιθανό να δούμε τη νέα «ομάδα» του Νικολαΐδη αποτελούμενη από νέα πρόσωπα που δεν έχουν υποστεί φθορά και προσδίδουν την απόφασή του να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις εκλογές και μόλις ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό θα αρχίσει νέος γύρος επαφών με την Εφορία, ώστε να διακανονιστούν εκ νέοι οι εκτός άρθρου 44 οφειλές της Ένωσης προς το Δημόσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x