Το σχεδιασμό της νέας σεζόν ετοιμάζουν στον Εργοτέλη, με τα υψηλά συμβόλαια να αποτελούν αγκάθι για τους Κρητικούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Απόστολος Παπουτσάκης αρχίζει τις συζητήσεις με τους παίκτες, κυρίως τους Κουτσιανικούλη, Μπόυντιμιρ και Ρομάνο, σχετικά με τις μειώσεις στα συμβόλαια τους.
Όσον αφορά την περίπτωση του Ρομάνο, ο παίκτης δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, τονίζοντας πως έχει προτάσεις από την Αργεντινή.
«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει του χρόνου. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο όμως θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δω τι είναι καλύτερο για μένα, και για την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος στον Εργοτέλη όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος με αγαπάει, όπως και όλοι στο σωματείο και θέλω να παραμείνω, όμως πρέπει να κοιτάξω κι άλλα πράγματα. Έχω προτάσεις από Αργεντινή και από Ελλάδα και ακόμα δε μπορούμε να πούμε τι θα γίνει. Είναι πενήντα – πενήντα αν θα παραμείνω», ανέφερε ο Αργεντινός μέσος στην εφημερίδα «Πατρίς».
Ακόμη, θολό παραμένει το τοπίο για τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων, για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






