Stoiximan Super League

Πρίγκιπας είπατε...;

Ούτε αυτή την φορά κατέληξε σε αίσιο τέλος το σίριαλ του νέου… πρίγκιπα του Τσάκα. Αφού αυτός που τον… ξεμπρόστιασε, ήταν ο Αχιλλέας Μακρόπουλος. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη πήγε στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να ρωτήσει για τον άνθρωπο που ήρθε χτες στο Ελ. Βενιζέλος και αν τον παρέλαβε ο Πρέσβης όπως ειπώθηκε, με την απάντηση να είναι αφοπλιστική. «Εμείς δεν έχουμε καν Πρέσβη πως να τον παραλάβει…; Δεν έχουμε καμία ανάμιξη. Δεν ήρθε κάποιος που έπρεπε να ξέρουμε».

Ούτε αυτή την φορά κατέληξε σε αίσιο τέλος το σίριαλ του νέου… πρίγκιπα του Τσάκα.

Αφού αυτός που τον… ξεμπρόστιασε, ήταν ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη πήγε στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να ρωτήσει για τον άνθρωπο που ήρθε χτες στο Ελ. Βενιζέλος και αν τον παρέλαβε ο Πρέσβης όπως ειπώθηκε, με την απάντηση να είναι αφοπλιστική.

«Εμείς δεν έχουμε καν Πρέσβη πως να τον παραλάβει…; Δεν έχουμε καμία ανάμιξη. Δεν ήρθε κάποιος που έπρεπε να ξέρουμε».

Πρέπει να έχει πολύ κουράγιο ο Τσάκας να κάνει κάτι τέτοιο σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Αφού ως τώρα, ότι και να έχει πει, δεν έχει βγει το παραμικρό. Παρόλα αυτά, συνεχίζει απτόητος… Βέβαια, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν... αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και μετά την επιστολή που πήρε που έλεγε πως ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας παρέλαβε τον… πρίγκιπα Μπιν Αμπντουλαζίζ από το αεροδρόμιο, είπε να το ψάξει το θέμα. Έτσι, μετά την Γενική Συνέλευση, πήγε μία βόλτα κάνοντας… ρεπορτάζ για να μάθει, χάνοντας βέβαια τον καιρό του…

Παρόλα αυτά, ο Τσάκας δεν το βάζει κάτω. Αφού την Πέμπτη (10/5) στις 12:30, ο Μπιν Αμπντουλαζίζ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Plaza στο Σύνταγμα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x