Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Περνάμε δύσκολες στιγμές»

Απογοητευμένος δήλωσε πως είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ (1-0) που έριξε τους «πράσινους» από την κορυφή της βαθμολογίας των play off. «Τα πάντα είναι ανοιχτά. Μόνο όσοι έχουν κουράγιο και καρδιά μπορούν να κερδίζουν», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, ο οποίος θεωρεί πως δεν είναι σωστό να παλεύει η ομάδα του για κάτι που έχει ήδη κατακτήσει (2η θέση) στους αγώνες κατάταξης.

Απογοητευμένος δήλωσε πως είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ (1-0) που έριξε τους «πράσινους» από την κορυφή της βαθμολογίας των play off.

«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Μόνο όσοι έχουν κουράγιο και καρδιά μπορούν να κερδίζουν», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, ο οποίος θεωρεί πως δεν είναι σωστό να παλεύει η ομάδα του για κάτι που έχει ήδη κατακτήσει (2η θέση) στους αγώνες κατάταξης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

«Υπολείπονται τρεις αγώνες. Τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρώτη θέση. Περνάμε δύσκολες στιγμές. Έλεγα για πόσο ακόμη η ομάδα θα συνέχιζε να παίζει όπως έπαιζε. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος και νομίζω πως το αποτέλεσμα που θα ταίριαζε καλύτερα είναι η ισοπαλία.

Δεν μπορούμε να παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο ενώ μας λείπει και το γκολ. Δεν περνάμε και την καλύτερο περίοδο μας. Θέλω να πω όμως πως ουδείς επιθυμεί να δίνει μάχη για κάτι που έχει κατακτήσει. Έχω εκφράσει την αντίθεση μου για τα πλέι-οφ. Οι αγώνες είναι κοντά και μόνο όσοι έχουν καρδιά και κουράγιο θα μπορούν να κερδίζουν»

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x