Stoiximan Super League

Τα λέει με Ντάρκο ο Ντομίνγκος

Άμεσα ενδέχεται να κλείσει το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Πορτογαλία, προκειμένου να έχει άμεση συνάντηση με τον Ντομίνγκος Πασιένσια που αποτελεί τον «εκλεκτό» των Πειραιωτών. Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο 43χρονος προπονητής είναι φαβορί να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως διευκρινίζουν πως δεν αποτελεί τη μοναδική λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άμεσα ενδέχεται να κλείσει το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Πορτογαλία, προκειμένου να έχει άμεση συνάντηση με τον Ντομίνγκος Πασιένσια που αποτελεί τον «εκλεκτό» των Πειραιωτών.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο 43χρονος προπονητής είναι φαβορί να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως διευκρινίζουν πως δεν αποτελεί τη μοναδική λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ντομίνγκος παρουσιάζεται έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού πλέον δεν υπάρχει η Πόρτο και η προοπτική του Ολυμπιακού μοιάζει ιδανική, λόγω του Champions League και της προοπτικής που του προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Κοβάσεβιτς συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να συνεννοηθούν για τις επαφές που θα γίνουν επί πορτογαλικού εδάφους.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να τελειώσει άμεσα. Όσον αφορά το οικονομικό, οι ετήσιες απολαβές του 43χρονου κόουτς δεν είναι απαγορευτικές (το πολύ 800.000 ευρώ).

Δεν αποκλείεται, όμως, οι τελικές συζητήσεις να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα – παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκης – και ο Κοβάσεβιτς να προετοιμάσει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εν τω μεταξύ, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι Ντομίνγκος έχει έτοιμο και τον πρώτο παίκτη από την πατρίδα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Ούγκο Βιέιρα, τον ακραίο μεσοεπιθετικό που ήθελε ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και πρόσφατα είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κοβάσεβιτς να πάει και στην Ισπανία αμέσως μετά την Πορτογαλία και, σύμφωνα με τη SportDay, θα μιλήσει με τον Μίτσελ (φεύγει από τη Σεβίλλη) και τον Μαρτίνεθ (φεύγει από τη Λεβάντε).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x