Stoiximan Super League

Τελειώνει του Ντομίνγκος

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος όλα δείχνουν ότι είναι ο «εκλεκτός» να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Συνεχίζονται κανονικά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και όταν φτάσουν στις λεπτομέρειες, τότε ο Πορτογάλος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση των Πειραιωτών. Ποια άλλα θέματα απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος όλα δείχνουν ότι είναι ο «εκλεκτός» να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συνεχίζονται κανονικά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και όταν φτάσουν στις λεπτομέρειες, τότε ο Πορτογάλος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Ποια άλλα θέματα απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Τελειώνει του Ντομίνγκος

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σήμερα οι συζητήσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Συνεχίζονται κανονικά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και όταν φτάσουν στις λεπτομέρειες, τότε ο Πορτογάλος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν κάνει κουβέντα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (πιο πιθανό το 1+1) και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 800.000 ευρώ. Αν «χαλάσει» η υπόθεση του 43χρονου προπονητή, τότε οι εναλλακτικές επιλογές προέρχονται από την Ισπανία και πρόκειται για τους Μίτσελ και Χουάν Μαρτίνεθ.

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων

Ο Μαρινάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να μείνουν στον Ολυμπιακό οι Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Μακούν και Κόλιν Καζίμ, οι οποίοι είχαν έρθει ως δανεικοί και θα επιστρέψουν στις ομάδες του. Προτεραιότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί η περίπτωση του Ολοφ Μέλμπεργκ με τους Πειραιώτες να δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ο Σουηδός στόπερ για τουλάχιστον έναν χρόνο. Διάθεση να προταθούν νέα συμβόλαια υπάρχουν για τους Ιμπαγάσα (αύριο θα υπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ του), Μοντέστο (κοντά στις 400.000 ευρώ) και Πάντελιτς (με αισθητά μειωμένες αποδοχές).

Θα υπάρξουν και επεκτάσεις συμβολαίων

Εκτός από τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να «δέσουν» κάποιους ποδοσφαιριστές για κάποια χρόνια. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται ο Μπάλας Μέγιερι και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο νεαρός τερματοφύλακας έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον τη φετινή σεζόν και έδειξε ότι μπορεί η ομάδα να βασιστεί πάνω του στα δύσκολα.

Αυτή τη στιγμή ο Ούγγρος γκολκίπερ αμείβεται με 120.000 ευρώ ετησίως και η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ παίρνει 170.000 ευρώ ετησίως και δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση ενδέχεται να προσεγγίσει τον Βασίλη Τοροσίδη για νέο συμβόλαιο, εκτός και αν μέσα στις επόμενες μέρες φτάσει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό.

Η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας

Πολλές είναι οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχει παρακολουθήσει ο Ολυμπιακός από την ελληνική και την ξένη αγορά.

Αν τελικά ο Ντομίνγκος αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, τότε – σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο – θα προσπαθήσει να φέρει κάποιους από τους Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα (ακριβός, άλλα όχι απρόσιτος), Ούγκο Βιέιρα (είναι ελεύθερος), Αντρέ Κάστρο (ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και έπαιζε στην Σπόρτινγκ Χιχόν) και Πόλγκα (επίσης ελεύθερος).

Ωστόσο, στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Μασάδο της Τουλούζ (οι Γάλλοι δεν πέφτουν κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ), Φορμίκα της Μπλάκμπερν (υποβιβάστηκαν οι Αγγλοι) και οι Ελληνες: Βλαχοδήμος, Γιαννιώτας, Βασιλείου και Σκόνδρας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x