Stoiximan Super League

«Στήριξε το 4ο αστέρι»

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, το οποίο θα είναι και το 40ο στην ιστορία του. Στη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν η διοίκηση κάλεσε ανοιχτά τους οπαδούς να σταθούν στο πλάι της ομάδας και με μήνυμα το «Στήριξε το 4ο αστέρι» να βοηθήσουν αγοράζοντας ένα. Μειωμένες οι τιμές τους… «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», σχολίασε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, το οποίο θα είναι και το 40ο στην ιστορία του. Στη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν η διοίκηση κάλεσε ανοιχτά τους οπαδούς να σταθούν στο πλάι της ομάδας και με μήνυμα το «Στήριξε το 4ο αστέρι» να βοηθήσουν αγοράζοντας ένα.

Στη σημασία που έχει η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν στάθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη σημερινή παρουσίαση. «Αποτελούν το βασικό έσοδο της ομάδας και είναι κάτι πάνω στο οποίο βασίζεται ο προγραμματισμός της νέας σεζόν», σχολίασε ο Γιάννης Μώραλης και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός αντιλαμβάνεται την κρίση και ρίχνει τις τιμές τους».

Οι τιμές…
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σεβόμενη την οικονομική κρίση που πλήττει όλους του Έλληνες προέβη σε μείωση τιμών, αλλά και σε ειδικές εκπτώσεις που αφορούν στα παιδικά εισιτήρια διαρκείας και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που «τιμούν» και «ενισχύουν» την ομάδα, τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρει το επίσημο έντυπο…

Ο χρόνος διάθεσής τους θα χωριστεί σε δύο διαστήματα. Από την Τετάρτη, 16 Μαϊου έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους οι κάτοχοι των εφετινών. Από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα μπορούν να αγοράσουν όσοι δεν είχαν στην αγωνιστική σεζόν που τελείωσε.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις σημαντικές λεπτομέρειες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x