Stoiximan Super League

«Τελεσίγραφο» της Εφορίας στην ΑΕΚ

Και πολύ περιστράφηκε η επικαιρότητα της ΑΕΚ (μόνο) από αγωνιστικά θέματα. Την ώρα που η «Ένωση» συνεχίζει την προσπάθεια στα πλέι-οφ, η Εφορία της θύμισε τον κίνδυνο να τεθεί… off ο διακανονισμός του άρθρου 44. Με εξώδικο που απέστειλε, λοιπόν, στην ΠΑΕ, την καλεί να ρυθμίσει τη δόση 1,25 εκατ. ευρώ που άφησε απλήρωτη η απερχόμενη διοίκηση, ειδάλλως θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Και πολύ περιστράφηκε η επικαιρότητα της ΑΕΚ (μόνο) από αγωνιστικά θέματα.

Την ώρα που η «Ένωση» συνεχίζει την προσπάθεια στα πλέι-οφ, η Εφορία της θύμισε τον κίνδυνο να τεθεί… off ο διακανονισμός του άρθρου 44.

Με εξώδικο που απέστειλε, λοιπόν, στην ΠΑΕ, την καλεί να ρυθμίσει τη δόση 1,25 εκατ. ευρώ που άφησε απλήρωτη η απερχόμενη διοίκηση, ειδάλλως θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Σε μια περίοδο που αναζητούνται ακόμα κάποιες χιλιάδες ευρώ για να κλείσει ο φάκελος της αδειοδότησης της UEFA, είναι προφανές ότι η νυν διοίκηση δεν θα μπορούσε να καλύψει και τη βασικότερη «αμαρτία» της προηγούμενης: Τη μη καταβολή της δόσης του άρθρου 44, ύψους 1,25 εκατ. ευρώ.

Αυτός είναι, εξάλλου και ο λόγος που η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεθεί ως νούμερο 1 προτεραιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη, στο σχέδιο της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν την Γενική Συνέλευση της 23ης Μαΐου που αναμένεται να τη δρομολογήσει, η Εφορία φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι δεν σκοπεύει να περιμένει ακόμα για πολύ.

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της, λοιπόν (που εκφραζόταν και στις συνεχείς επαφές που είχε μαζί τους ο Ανδρέας Δημητρέλος) μετατράπηκε σε εξώδικο από την ΦΑΕΕ Αθηνών, με το οποίο η ΠΑΕ καλείται να ρυθμίσει άμεσα την οφειλή.

Η χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος, δε, για την οποία επιφυλάσσεται σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εξαντληθεί στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων που… δεν έχει η ΑΕΚ ή μελλοντικών εσόδων της. Αλλά ακόμα και σε προσφυγή εναντίον της υπαγωγής της στο άρθρο 44, που θα μπορούσε να επαναφέρει τον «εφιάλτη» των χρεών άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x