Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Δεν είχαμε καρδιά και μυαλό. Θέατρο η μία αποβολή»

Πολλά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα χαρακτήρισε θέατρο τη φάση που απέφερε την αποβολή του Φωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πολλά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε θέατρο τη φάση που απέφερε την αποβολή του Φωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν παίξαμε χωρίς χαρακτήρα και κίνητρο. Δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε μόνο δύο παίκτες με πολύ καλή παρουσία, τον Ίβιτς και τον Γκαρσία. Όταν δεν βάζεις και την καρδιά σου σε κάτι, δεν τα καταφέρνεις. Κι αυτό που κάναμε στο πρώτο μέρος δεν ήταν αρκετό. Όταν δεν έχεις το μυαλό και την καρδιά σου παρόντα, δεν είσαι ο ίδιος παίκτης», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Κάναμε δώρο στη φάση του πρώτου γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά το οξυγόνο είχε πάει με την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτή είναι η ιστορία ενός παιχνιδιού που δεν είδαμε σχεδόν τίποτα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν καλό, όπως στα περισσότερα ματς των πλέι οφ, που έχουν πολλή κούραση και νευρικότητα».

Ερωτηθείς για το λόγο που δεν αντικατέστησε τον Πάμπλο Γκαρσία, όταν δέχτηκε κίτρινη κάρτα και «φλέρταρε» με τη δεύτερη, απάντησε: «Ίσως έχετε δίκιο ότι θα μπορούσε να πάρει δεύτερη κάρτα, αλλά όχι στο δικό μου το μυαλό. Ο Γκαρσία για μένα πάρα πολύ σημαντικός. Με αυτή την κίτρινη κάρτα ξέραμε ότι δεν θα παίξει στον επόμενο αγώνα. Ο Λάζαρ είχε ένα κρύωμα και στη δική μου σκέψη ήταν να τον κρατήσω φρέσκο για το επόμενο ματς. Η δεύτερη κίτρινη ξέρετε γιατί ήρθε; Σας ρωτάω γιατί είστε παρατηρητικός. Η δεύτερη κάρτα, ξεκίνησε γιατί ένα πλάγιο άουτ έγινε 15 μέτρα μετά και αναγκάστηκε να τρέξει να τη φτάσει. Δεν δόθηκε αλλαγή στο πλάγιο. Ο Βάργκας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του…

Πρέπει όμως να πείτε και για τη δεύτερη κάρτα του Φωτάκη. Είμαι στο ποδόσφαιρο και ξέρω τι γίνεται. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Αλλά μερικές φορές μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Και αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο. Και μία ακόμη λεπτομέρεια είναι όταν ο αντίπαλος κάνει το πλάγιο 20 μέτρα πιο μπροστά, πρέπει να τρέξεις περισσότερο, άδικα. Η φάση του Φωτάκη, γνώμη μου, η διαίσθησή μου, είναι πως ήταν ένα μεγάλο… θέατρο από την πλευρά του παίκτη της ΑΕΚ. Οι διαιτητές ήταν κοντά. Νομίζω πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν και πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δική τους. Επαναλαμβάνω όμως πρέπει να είμαστε καλύτεροι»
.

Όσο για το αν θεωρεί πως η διαιτησία στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, δήλωσε: «Το τι πιστεύω δεν έχει σημασία. Η δική σας εμπειρία και άποψη είναι πιο σημαντική. Θα ήθελα ξανά να επαναλάβω, πως πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με τις δύο αποβολές το επόμενο παιχνίδι γίνεται πολύ δύσκολο. Δεν θέλουμε να χάσουμε παιχνίδι στην έδρα μας. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας βοηθήσουν. Μαζί τους και με τη βοήθειά τους, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά, ανάλογα με το επίπεδό μας. Κάναμε μία καλή διαφήμιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο Εuropa League. Θα ήθελα να είμαστε χαρούμενοι μετά από αυτό το παιχνίδι και να στείλω τους παίκτες μου για διακοπές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x