Stoiximan Super League

Μοιρασμένες οι πιθανότητες

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπήλης, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει την αδειοδότηση εν όψει της επόμενης σεζόν. Οι τέσσερις άνδρες συνεδρίασαν κατά τη διάρκειας της χθεσινής ημέρας και συζήτησαν για τον τρόπο που εξασφαλίσουν χρήματα για τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στα Κύπελλα Ευρώπης. Οι σκέψεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον κυριακάτικο «τελικό» με την ΑΕΚ.

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπήλης, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει την αδειοδότηση εν όψει της επόμενης σεζόν.

Οι τέσσερις άνδρες συνεδρίασαν κατά τη διάρκειας της χθεσινής ημέρας και συζήτησαν για τον τρόπο που εξασφαλίσουν χρήματα για τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την «πράσινη» ΠΑΕ. Η διοίκηση επιτροπή του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με την Εθνική και την Eurobank, ώστε να ξεμπλοκάρει τα τουλάχιστον δύο εκατ. ευρώ που έχει συγκεντρώσει και να πάρει και το δάνειο των πέντε εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση για τους παράγοντες του «τριφυλλιού» προτεραιότητα αποτελεί η εξόφληση των ποδοσφαιριστών και των ομάδων για να πάρουν την αδειοδότηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία του συλλόγου πήγαν κυρίως σε φόρους.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες ελπίζουν ότι δεν θα σημειωθεί κάποιο απρόοπτο και θα τους καταβληθεί μέρος των οφειλομένων το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και το υπόλοιπο να το διακανονίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι διοικούντες δεν συζήτησαν για ποδοσφαιριστές σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις. Η τακτική που θα ακολουθήσει, άλλωστε, η διοίκηση για τις ανανεώσεις θα εξαρτηθεί από το αν η ομάδα θα παίζει στην Ευρώπη.

Εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι δεν θα υπάρξουν πριν από το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, θα γίνει μία σημαντική συζήτηση στις αρχές της εβδομάδας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και, εφόσον ο αποφασίσει να μείνει, τότε θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x