Stoiximan Super League

Ο «πονοκέφαλος» του Μπόλονι

Με αρκετές απουσίες είναι πιθανό να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ο Λάζλο Μπόλονι. Εκτός από τους Γκαρσία και Φωτάκη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη λίστα με τους απόντες ενδέχεται να προστεθούν ο Χαλκιάς και ο Έτο. Ο διεθνής τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στον αγώνα του ΟΑΚΑ από τον Κρέσιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η κατάστασή του (όπως και του Γεωργιάδη) θα ξεκαθαρίσει πλήρως σήμερα.

Με αρκετές απουσίες είναι πιθανό να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ο Λάζλο Μπόλονι.

Εκτός από τους Γκαρσία και Φωτάκη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη λίστα με τους απόντες ενδέχεται να προστεθούν ο Χαλκιάς και ο Έτο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στον αγώνα του ΟΑΚΑ από τον Κρέσιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η κατάστασή του (όπως και του Γεωργιάδη) θα ξεκαθαρίσει πλήρως σήμερα.

Πάντως, οι χθεσινές αρχικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια θλάση. Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και σήμερα θα φανεί αν θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες είναι κομβικής σημασίας, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση των πλέι οφ (αυτό θα συμβεί αν δεν ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ακόμη και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ) και τη δυνατότητα που δίνει για καλύτερη προετοιμασία το καλοκαίρι.

Όσον αφορά το πλάνο του Μπόλονι, όλα δείχνουν ότι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς και μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Αποστολόπουλος, Μαλεζάς, Κατσικάς και Σταφυλίδης (ή Λίνο).

Στο κέντρο θα παίξουν ο Μπαλάφας (ή ο Παναγιωτούδης) και ο Λαζάρ, ενώ ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Γιάννου. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Νιμανί και Αθανασιάδης.

Συνεπής στα όσα έχει υποσχέθηκε στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη αποδείχθηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία πήρε προφορικά τη θετική απάντηση από τον ΟΠΑΠ σχετικά με το δάνειο που θα δοθεί από τον επιχειρηματία και πώς θα εξασφαλιστεί αυτός για να μη χάσει τα χρήματά του, αν δεν προχωρήσει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας. Σήμερα θα σταλεί και εγγράφως αυτό από τον ΟΠΑΠ και αναμένεται η πρωτοβουλία του ομογενούς επιχειρηματία, ο οποίος μπορεί την ίδια μέρα (έτσι ακούγεται) να δώσει τα 2 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ως δάνειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x