Stoiximan Super League

«Χωρίζουν» Θεοδωρίδης-Παναιτωλικός

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον Παναιτωλικό. Όπως γράφει η SportDay, θεωρείται ζήτημα χρόνου να υπάρξει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον Παναιτωλικό.

Όπως γράφει η SportDay, θεωρείται ζήτημα χρόνου να υπάρξει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο αρχηγός της ομάδας θα συναντηθεί σύντομα με τον Φώτη Κωστούλα (μόλις ο τελευταίος επιστρέψει στο Αγρίνιο) και, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, θα αποχωρήσει από τους «κυανοκίτρινους».

Ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στον Παναιτωλικό και θα κλείσει ακόμη ένα κεφάλαιο στην ομάδα. Από τους παίκτες που δοκιμάζονται δεν έχει κερδίσει κάποιος τις εντυπώσεις και δεν φαίνεται να αποκτηθεί κάποιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x