Stoiximan Super League

Δεν το βάζει κάτω ο Ντέμης!

«Δεν μπορώ να μείνω αδρανής όταν η ΑΕΚ βρίσκεται σε κίνδυνο», είχε πει στη δημόσια τοποθέτησή του ο Ντέμης Νικολαΐδης. Και αυτό εξακολουθεί να τηρεί. Στη συνάντηση με τους Δημητρέλο και Γρυσμπολάκη, ο πρώην πρόεδρος παραδέχθηκε πως δεν έχει βρει τη λύση που θα ήθελε. Παρόλα αυτά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τo 'χει καταφέρει μετά τις εκλογές και έκανε τις προτάσεις του για το σχεδιασμό της νέας ομάδας, μέσω συνεργασίας Κωστένογλου, Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Βάιου Καραγιάννη.

«Δεν μπορώ να μείνω αδρανής όταν η ΑΕΚ βρίσκεται σε κίνδυνο», είχε πει στη δημόσια τοποθέτησή του ο Ντέμης Νικολαΐδης. Και αυτό εξακολουθεί να τηρεί.

Στη συνάντηση με τους Δημητρέλο και Γρυσμπολάκη, ο πρώην πρόεδρος παραδέχθηκε πως δεν έχει βρει τη λύση που θα ήθελε για την ομάδα.

Παρόλα αυτά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να το έχει καταφέρει μετά τις εκλογές και έκανε τις προτάσεις του για το σχεδιασμό της νέας ομάδας, μέσω συνεργασίας του Νίκου Κωστένογλου με τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Βάιου Καραγιάννη.

Στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της εταιρείας του με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, ο Ντέμης Νικολαΐδης ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Παρόλο που παραδέχθηκε, όμως, από την πλευρά του, πως δεν έχει βρει ακόμα τη λύση που θα ήθελε για το μέλλον, δεν απέκλεισε αυτό να έχει επιτευχθεί μετά τις εκλογές.

Όπως επιβεβαίωσε, λοιπόν, με δηλώσεις του κατόπιν και ο Ανδρέας Δημητρέλος, συμφωνήθηκε να συνεχίσει το υπάρχον Δ.Σ. και μετά τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, ενεργώντας ωστόσο σε απόλυτη συνεργασία με τον ίδιο. Κι αυτό για να μπορεί να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν έως ότου βρεθεί (αν βρεθεί) λύση για το πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ. Ένα πρόβλημα που, όπως ανέφερε ο νυν πρόεδρος, μπορεί να αντιμετωπιστεί μονάχα με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση, ωστόσο θα τοποθετηθεί μέσω εγγράφου που θα διαβάσει ο Ανδρέας Δημητρέλος και στο οποίο θα εξηγούνται τόσο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εξεύρεση λύσης (λόγω και της προκλητικής αδιαφορίας των μετόχων), όσο και οι προθέσεις του για το μέλλον.

Επειδή, ωστόσο, μέχρι να βρεθεί λύση, δεν υπάρχει πολυτέλεια του χρόνου ώστε να καθυστερήσει κι άλλο ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, ο Ντέμης κατέθεσε τις δικές του προτάσεις στους Δημητρέλο και Γρυσμπολάκη για το πώς μπορεί αυτός να προχωρήσει. Αυτές, λοιπόν, δεν συμπεριλαμβάνουν μονάχα τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα (με τους οποίους έχει συνομιλήσει ο ίδιος) αλλά και τους Βάιο Καραγιάννη και Νίκο Κωστένογλου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νικολαΐδη, οι δυο εμβληματικές μορφές της ΑΕΚ και ο νυν προπονητής -έχοντας άπαντες πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα- μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη μεγάλη μορφή του παρελθόντος του συλλόγου (για τις ικανότητες του οποίου επίσης διατηρεί εξαιρετική άποψη) και να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x