Stoiximan Super League

«Ο Πάμπλο αγαπάει τον ΠΑΟΚ»

Δείγμα της αγάπης του στον ΠΑΟΚ και της μεγάλης θέλησής του να παραμείνει στις τάξεις του, έστω και με μειωμένες αποδοχές (σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε μείωση 30%) χαρακτήρισε την παραμονή -για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο- του Πάμπλο Γκαρσία, ο Δημήτρης Καγιόγλου. «Ο Πάμπλο έχει αποδείξει με πράξεις ότι αγαπάει την ομάδα. Όταν αισθανθεί ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, θα πάει πρώτος αυτός πρώτος στη διοίκηση και θα λύσει το συμβόλαιό του», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείγμα της αγάπης του στον ΠΑΟΚ και της μεγάλης θέλησής του να παραμείνει στις τάξεις του, έστω και με μειωμένες αποδοχές (σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε μείωση 30%) χαρακτήρισε την παραμονή -για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο- του Πάμπλο Γκαρσία, ο Δημήτρης Καγιόγλου.

«Ο Πάμπλο έχει αποδείξει με πράξεις ότι αγαπάει την ομάδα. Όταν αισθανθεί ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, θα πάει πρώτος αυτός πρώτος στη διοίκηση και θα λύσει το συμβόλαιό του», ανέφερε, μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά, όσα είπε στον «Libero 107.4»:

«Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν είχαν προχωρήσει σε ανανεώσεις επειδή δεν είχαν την αδειοδότηση στα χέρια του. Από τη στιγμή που το κατάφερε μπορεί να κάνει ανανεώσεις και μεταγραφές. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα παλαιότερα, αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει τις επαφές μας. Αυτό έγινε σήμερα.

Ο Πάμπλο έχει αποδείξει με πράξεις ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να μείνει. Πιστεύει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα. Από τη στιγμή που θα αισθανθεί ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, θα πάει πρώτος αυτός πρώτος στη διοίκηση και θα λύσει το συμβόλαιό του».

Για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε: «Οι μειώσεις δεν γίνονται μόνο στον ΠΑΟΚ, θα γίνουν και σε άλλες ομάδες. Ήδη γίνεται σε Ισπανία και Ιταλία».

Για τις δυνάμεις του: «Πέρυσι έπαιξε 44-45 παιχνίδια, φέτος 37. Πιστεύω ότι η απόδοση του Πάμπλο είναι καλή σύμφωνα με την ηλικία του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x