Stoiximan Super League

Μας… (ξανά)τελείωσε ο Ξενιάδης

Αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ -με εξαίρεση ίσως τους πλέον αισιόδοξους ή αφελείς- έγινε πραγματικότητα. O Βασίλης Ξενιάδης όχι μόνο δεν έδειξε το χρώμα του χρήματος (με κατάθεση των 5 εκατ. ευρώ) αλλά μέσω συνεργάτη του ζήτησε προθεσμία ως την Παρασκευή για ένα απλό έγγραφο προθέσεων. Απελπιστικά μόνος στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ -με εξαίρεση ίσως τους πλέον αισιόδοξους ή αφελείς- έγινε πραγματικότητα.

O Βασίλης Ξενιάδης όχι μόνο δεν έδειξε το χρώμα του χρήματος (με κατάθεση των 5 εκατ. ευρώ) αλλά μέσω συνεργάτη του ζήτησε προθεσμία ως την Παρασκευή για ένα απλό έγγραφο προθέσεων.

Απελπιστικά μόνος στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει πως το πρωί της Παρασκευής θα έφτανε στα γραφεία της «Ένωσης» τραπεζικό εξτρέ μέσω του οποίου θα ήταν επιτέλους ορατά τα περίφημα 5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην επιτροπή εφέσεων για το θέμα της αδειοδότησης.

Τελικά, όχι μόνο δεν έφτασε ποτέ τέτοιο χαρτί, αλλά αντίθετα, ο Κινέζος συνεργάτης του Ξενιάδη, Γουίλιαμ Γιου, ζήτησε μέσω mail παράταση ως την Παρασκευή, προκειμένου να στείλει ένα απλό έγγραφο συμμετοχής στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Όπως είναι φυσικό, μετά από αυτήν την εξέλιξη οδηγηθήκαμε σε ακόμη ένα φιάσκο με την υπογραφή Ξενιάδη, όπως ακριβώς είχε συμβεί και μερικούς μήνες πριν. Αργότερα -όταν ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά του στα γραφεία της ΕΠΟ- αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα, αν και ήδη κύκλοι της ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι… Ξενιάδης τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x