Stoiximan Super League

Σφήνα από Πόρτο για Ζαρντίμ!

Η συνάντηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό αλλά η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό παραμένει κενή… Και αυτό γιατί –σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πόρτο. Αυτό έβαλε ...φρένο στις εξελίξεις, αλλά δεν αποκλείει και τον "γάμο" του Ζαρντίμ με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι.

Η συνάντηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό αλλά η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό παραμένει κενή… Και αυτό γιατί –σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πόρτο!

Η «σφήνα» αυτή από την Πόρτο έβαλε «φρένο» στις εξελίξεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει «γάμος» μεταξύ του Πορτογάλου προπονητή και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στον Πειραιά επικρατεί αισιοδοξία πως το ζήτημα θα έχει θετική κατάληξη, βασιζόμενοι στη σημερινή συνάντηση του Πορτογάλου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσης, υπάρχει η πληροφορία ότι και ο Ζαρντίμ προτιμά να προπονήσει τον Ολυμπιακό δοκιμάζοντας τις ικανότητές του και σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εκτός Πορτογαλίας.

Φαίνεται -μάλιστα- ότι δίψα του Ζαρντίμ να αποδείξει την αξία του εκτός Ιβηρικής χερσονήσου αλλά και το ξεκάθαρο ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων ίσως να παίξει σημαντικότατο ρόλο στην τελική απόφαση του.

Οι οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα αναμένονται σύντομα. Πιθανότατα σε νέο ραντεβού του Πορτογάλου με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων το οποίο θα γίνει και αύριο να... φέρει και την απάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x