Stoiximan Super League

Επιλέγει Ολυμπιακό!

Την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν - παρά την προσφορά της Πόρτο - ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα προβούν σε ανακοινώσεις. Καλή εικόνα έχει σχηματίσει για τον Πορτογάλο τεχνικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ύστερα από την πολύωρη συζήτηση που είχαν τη χθεσινή μέρα.

Την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για μία επιλογή πάνω σε αυτά που έψαχναν όλο αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες, προκειμένου να βρουν τον ιδανικότερο διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλο το «πακέτο», αφού προέρχεται από την Ιβηρική, είναι νεαρός σε ηλικία, γεμάτος φιλοδοξίες και πέρυσι έκανε καλή σεζόν στον πάγκο της Μπράγκα.

Ο 38χρονος προπονητής έφτασε χθες στην Αθήνα, μαζί με τον μάνατζέρ του και τους νομικούς εκπροσώπους του, και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του (Βρέντζο-Κοβάσεβιτς).

Αν και μπήκε «σφήνα» η Πόρτο στην υπόθεση, οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν ότι η πρόταση των «δράκων» έφτασε καθυστερημένα και δεν θα υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή.

Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα προβούν σε ανακοινώσεις. Από τη χθεσινή συνάντηση προέκυπτε ότι υπήρξε καλό κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Ζαρντίμ με τον Μαρινάκη και συμφώνησαν σε αρκετά θέματα πάνω στο ποδόσφαιρο.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1 έτη) και απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους συνεργάτες του, αφού θέλει να πάρει δύο βοηθούς που είχε στην Μπράγκα (τον Βιέιρα και τον Καλντέιρα).

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, το όνομα του Έλντερ Μπαρμπόσα ενδέχεται να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους». Το συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και φέτος έπαιξε στα 44 από τα συνολικά 46 παιχνίδια που έδωσε η Μπράγκα!

Επίσης, ο Λίμα αναμένεται ακουστεί για τους Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε 26 γκολ σε 44 αγώνες και ήταν παίκτης-κλειδί στην πρώην ομάδα του Ζαρντίμ.

Κάποιοι παίκτες που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή του Ολυμπιακού είναι ο Μοσορό (28 ετών, Βραζιλιάνος μέσος, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014), ο δικός μας… Ντουγκλάο, Ούγκο Βιάνα και Ζοαοζίνιο.

Άγνοια δηλώνουν στον Ολυμπιακό για την πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει η Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός Τύπος υποστήριζε ότι η ομάδα του Τόμας Σάαφ προσφέρει 2 εκατ. ευρώ και θα επιθυμούσε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του Euro 2012.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x