Stoiximan Super League

Απαντάει ο Αλαφούζος

Ενοχλημένος από το επιθετικό ύφος της πλευράς της της πλευράς του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ παρουσιάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Ο γνωστός επιχειρηματίας σκοπεύει να απαντήσει στον Σαουδάραβα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 13:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ενοχλημένος από το επιθετικό ύφος της πλευράς της επιστολής της πλευράς του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ παρουσιάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας σκοπεύει να απαντήσει στον Σαουδάραβα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 13:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Από την πλευρά του Αλαφούζου προκύπτει ότι εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί ενημερωτικό δελτίο για την ΑΜΚ και αν ο Φέιζαλ επιθυμεί να επενδύσει στο «τριφύλλι», τότε μπορεί μέσω αυτής της διαδικασίας να τα βάλει τα χρήματά του.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο επιχειρηματίας να έχει αποφασίσει να προσκαλέσει τον πρίγκιπα, ώστε να μιλήσουν από κοντά και να διαπιστώσει τις προθέσεις του για την «πράσινη» ΠΑΕ.

Επίσης, θα αναφερθεί φυσικά και στο σωματείο «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012» και θα γνωστοποιήσει διάφορες λεπτομέρειες του πλάνου του για την επιβίωση του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, θα κάνει ανάλυση για την αναγκαιότητα της συμμετοχής του κόσμου στη παραπάνω προσπάθεια και στα προνόμια που θα έχουν οι οπαδοί, όπως τα έχουν σχεδιάσει εκείνος και οι συνεργάτες του.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία τεράστια εκστρατεία ενημέρωσης των οπαδών του Παναθηναϊκού ανά την Ελλάδα, όπου θα συμμετέχουν τα ιδρυτικά στελέχη του σωματείου μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ενημερώσουν τους οπαδούς σχετικά.

Όσον αφορά την έναρξη της εγγραφής των μελών, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο Λεονάρντο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, όμως, δεν έχει πληρωθεί μικρότερο διάστημα σε σχέση με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ και αν καταθέσει προσφυγή, θα πάρει αρκετό χρόνο για να τελεσιδικήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x