Stoiximan Super League

Ούτε ευρώ από τον Παππά!

Μια ακόμα ένδειξη πως δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την ΑΕΚ προσέφερε ο Πέτρος Παππάς. Ο πρώην μεγαλομέτοχος όχι μόνο δεν σκοπεύει να συνδράμει οικονομικά για την ανεύρεση λύσης, αλλά (προκειμένου να μη δημιουργηθούν καν τέτοιες προσδοκίες) αρνήθηκε να καλύψει έστω τους μισθούς που του ζητήθηκαν από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Μια ακόμα ενδειξη πως δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την ΑΕΚ προσέφερε ο Πέτρος Παππάς.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος όχι μόνο δεν σκοπεύει να συνδράμει οικονομικά για την ανεύρεση λύσης, αλλά (προκειμένου να μη δημιουργηθούν καν τέτοιες προσδοκίες) αρνήθηκε να καλύψει έστω τους μισθούς που του ζητήθηκαν από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Πάνω στην απελπισία τους (έχοντας να πληρωθούν 4-5 μήνες) αντιπροσωπεία των τελευταίων είχε αποταθεί την περασμένη Παρασκευή στον Παππά, θεωρώντας πως έστω και ως Supporter θα τους έδινε μια «ανάσα».

Και στο αίτημά τους τότε να καλύψει κάποιους έστω από τους μισθούς του 2012 τον άκουσαν να λέει πως δεν μπορεί να δεσμευτεί και πώς θα τους απαντούσε προσεχώς.

Δυστυχώς όμως σήμερα που ήρθε το… προσεχώς δεν ήρθαν και τα νέα που ήλπιζαν στα Σπάτα. Κι αυτό διότι η απάντηση του Παππά που μεταφέρθηκε στους υπαλλήλους έλεγε ότι δεν σκοπεύει να τους δώσει ούτε ευρώ.

Με την αιτιολογία ότι δεν θέλει να ξαναμπλέξει με το ποδόσφαιρο και ότι του έκανε κακό η ενασχόληση με αυτό. Και κυρίως (και αυτό είναι το πιο αποθαρρυντικό για την ΑΕΚ) ότι δεν θέλει ενδεχόμενη βοήθειά του προς εκείνους να εκληφθεί ως πρόθεση επαναδραστηριοποίησης στην ΠΑΕ.

Έτσι, στα Σπάτα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κανείς πλέον ποιοι είναι περισσότερο απογοητευμένοι. Οι απεγνωσμένοι υπάλληλοι (που παρόλα αυτά συνεχίζουν την επίδειξη σεβασμού προς την ΑΕΚ) ή τα μέλη του Δ.Σ. που συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν πως δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τους (νυν και πρώην) μεγαλομετόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x