Stoiximan Super League

Στην Γερμανία η επέμβαση του Αβραάμ

Σκασμένος επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο κόντρα στην Πολωνία. Στην Γερμανία θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση του διεθνούς στόπερ, που τόσο στο ταξίδι, όσο και στην διαδικασία θα έχει συνεχώς δίπλα του τον γιατρό του Ολυμπιακού, Τάσο Θέο. Τι έλεγε με παράπονο ο διεθνής στόπερ...

Σκασμένος επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο κόντρα στην Πολωνία.

Στην Γερμανία θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση του διεθνούς στόπερ, που τόσο στο ταξίδι, όσο και στην διαδικασία θα έχει συνεχώς δίπλα του τον γιατρό του Ολυμπιακού, Τάσο Θέο.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του αρχηγού των «ερυθρολεύκων», ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει έξι μήνες μακριά από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Βεβαίως το διάστημα που θα απουσιάσει, καθώς και το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει θα αποσαφηνιστεί μετά την επέμβαση.

Όπως είναι φυσικό η ψυχολογία του βρίσκεται στο ναδίρ, ενώ μόνο και μόνο το γεγονός ότι κανένα μέλος του ιατρικού τιμ της Εθνικής δεν τον συνόδευσε όταν πήγε να κάνει μαγνητική (ιδιαίτερα μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό) προκαλεί αρνητική εντύπωση. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται να εκμυστηρεύτηκε ότι αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα του!

Επιπλέον στον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις που έδωσε το ιατρικό τιμ, αλλά ύστερα από αυτές βεβαιώθηκαν ότι ο χειρισμός του έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x