Stoiximan Super League

Αναζητά ομάδα ο Δασκαλάκης

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ιωσήφ Δασκαλάκης. Ο Κρητικός πορτιέρο μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους ότι δεν υπολογίζεται για την νέα αγωνιστική σεζόν. Αφορμή για την εξέλιξη αυτή αποτέλεσε η απόφαση των υπευθύνων να στηρίξουν έναν νεαρό ως τρίτο τερματοφύλακα στο ρόστερ, στο πλαίσιο της τροφοδότησης της επαγγελματικής ομάδας από τις ακαδημίες. Ντάουμ:

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ιωσήφ Δασκαλάκης. Ο Κρητικός πορτιέρο μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους ότι δεν υπολογίζεται για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε συζήτηση που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας εξήγησαν στον Δασκαλάκη ότι η επιθυμία είναι στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει, να στηρίξουν έναν από τους νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ και πριν από λίγους μήνες "ανέβηκαν" στην πρώτη ομάδα.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν απεριόριστα τον Δασκαλάκη και θεωρούν ότι είναι πιο σωστό και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει σε μια άλλη ομάδα την καριέρα του στην οποία θα μπορούσε να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα.

Ο Ιωσήφ Δασκαλάκης δέχθηκε την επιθυμία των υπευθύνων του Ολυμπιακού και έτσι πλέον πρόκειται να αρχίσει να αναζητά την νέα του ομάδα. Στην πλατεία Αλεξάνδρας δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να φέρουν κανένα απολύτως πρόβλημα στον Κρητικό τερματοφύλακας τον οποίο και εκτιμούν καθώς όλη την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν άψογος στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x