Stoiximan Super League

Πληρώνει ο… Κλωναρίδης

«Ζεστό» χρήμα ετοιμάζεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να καλύψει τις πολλές ανάγκες της. Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση της Λιλ για τον Βίκτορα Κλωναρίδη. Στον αέρα ο αγωνιστικός σχεδιασμός όσο δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα. Ξεπέρασαν τα 4.000 τα διαρκείας.

«Ζεστό» χρήμα ετοιμάζεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να καλύψει τις πολλές ανάγκες της. Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση της Λιλ για τον Βίκτορα Κλωναρίδη και ο 20χρονος άσος ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για τη Γαλλία.

Η πρώτη πρόταση των «λιλουά», 650.000 ευρώ, δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ. Η δεύτερη ωστόσο, που προβλέπει 800.000 ευρώ σε μετρητά, 10% ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους 75.000 ευρώ για 15 συμμετοχές του ποδοσφαιριστή κι άλλα τόσα αν φτάσει τις 30, αναμένεται να βρει θετική απάντηση. Οι διοικούντες ήλπιζαν πως θα εισπράξουν περί το 1,5 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, ωστόσο η ανάγκη ρευστού και οι οφειλές είναι τόσες που τους υποχρεώνουν να αποδεχτούν αυτή την προσφορά των Γάλλων.

Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο πώλησης και του Γρηγόρη Μάκου. Για το θέμα αυτό θα έχει συνάντηση με τον ατζέντη του διεθνούς μέσου σήμερα ο Βασίλης Τσιάρτας. Η Άουγκσμπουργκ είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να έχει στα υπόψη τον Μάκο, ωστόσο ο ίδιος δεν «ψήνεται» να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Στο… έλεος της Εφορίας

Η Σούπερ Λίγκα μπορεί να έκανε ηπιότερες τις συνέπειες για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, ωστόσο η ΑΕΚ όχι απλώς δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις, αλλά ούτε καν να προωθήσει παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της στην πρώτη όσο δεν έχει φορολογική ενημερότητα. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για να δοθεί προς την Εφορία. Η «Ένωση» είδε το αίτημα της προς τη διοργανώτρια αρχή για κοινό αίτημα ρύθμισης των χρεών προς το κράτος να γίνεται δεκτό και πλέον περιμένει μία λύση.

Υπό τις παρούσες συνθήκες τα χέρια του Βαγγέλη Βλάχου είναι δεμένα, καθώς δεν γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να ποντάρει και τα περιθώρια ενίσχυσης που υπάρχουν. Η προετοιμασία έχει οριστεί να αρχίσει στις 9 Ιουλίου και είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει μέχρι τότε ένα επαρκές ρόστερ για να δουλέψει ο 50χρονος προπονητής. Στις 2 Ιουλίου θα συγκεντρωθούν οι «μικροί» της ομάδας, προκειμένου ο Βαγγέλης Βλάχος να σχηματίσει άποψη για το ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα.

Ήδη εξετάζονται λύσεις παικτών μέχρι 24 ετών από την ελληνική αγορά (ανάμεσά τους και ο 22χρονος δεξιός μπακ Λεωνίδας Αργυρόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ για τους τρεις πάνω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο που μπορεί να αποκτήσει η ΑΕΚ, θα γίνει προσεκτική επιλογή προκειμένου να πρόκειται για ποδοσφαιριστές που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μία νεανική ομάδα.

Ξεπέρασαν τις 4.000

Το φράγμα των 4.000 έσπασαν τα διαρκείας που έχουν πωληθεί από την ΑΕΚ, ενώ περισσότερα από 1.500 έχουν διατεθεί από τη Δευτέρα, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Θωμάς Μαύρος και τέθηκαν σε ισχύ οι νέες τιμές (150 ευρώ). Χθες μόνο πωλήθηκαν περίπου 600 διαρκείας. Πάντως στην ΠΑΕ περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση, γιατί ακόμη και με αυτόν τον ικανοποιητικό ρυθμό είναι δύσκολο μέχρι τις 6 Ιουλίου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 15.000 διαρκείας. Εξάλλου, χθες, πρώτη μέρα του ανοίγματος του λογαριασμού για την ΠΑΕ, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x