Stoiximan Super League

«Θέλουμε 25.000 διαρκείας»

Τον… μαγικό αριθμό των 25.000 διαρκείας ευελπιστούν να φτάσουν στην ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτό επεσήμανε ο Ανδρέας Δημητρέλος σε συνομιλία που είχε με οπαδούς της ομάδας στην Κομοτηνή στην οποία βρέθηκε σε μια προσπάθεια για την προώθησή τους.

Τον… μαγικό αριθμό των 25.000 διαρκείας ευελπιστούν να φτάσουν στην ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό επεσήμανε ο Ανδρέας Δημητρέλος σε συνομιλία που είχε με οπαδούς της ομάδας στην Κομοτηνή στην οποία βρέθηκε σε μια προσπάθεια για την προώθησή τους.

«Χρειαζόμαστε το λιγότερο 25.000 διαρκείας. Με 20.000, μαθηματικά δεν βγαίνουμε με τίποτα. Όμως, αν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα ποντάρουμε πολύ σε χρήματα θα έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό που υπάρχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επιβεβαίωσε την πώληση του Κλωναρίδη, χαρακτηρίζοντάς την ως «αναγκαίο κακό» και τέλος μίλησε και για το θέμα του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να γίνει. Η εταιρεία με την οποία μιλάμε είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική στην Κίνα και πίσω της βρίσκεται μια από τις ισχυρότερες τράπεζες της χώρας», είπε.

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να ζήτησε οι πωλήσεις των διαρκείας να αγγίξουν τις 25.000 -στη χειρότερη περίπτωση- ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μόλις χθες «εφυγαν» 227 κάρτες, με τον συνολίκό αριθμό τους να ξεπερνά τις 5.000. Βάσει των αριθμών αυτών θα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x