Stoiximan Super League

Κόβει ό,τι… κόβεται

Σε κάθε δυνατή περικοπή προχωρά η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να μειώσει όσο περισσότερο μπορεί τα έξοδα και να γίνει βιώσιμη. Μετά την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη, γίνεται προσπάθεια για άλλες αποχωρήσεις, είτε με τη μορφή πώλησης, είτε με αποδέσμευση. Δοκιμάζεται από τη Δυναμό Δρέσδης ο Λαγός. Αύριο υπογράφει ο Κλωναρίδης. Σύσκεψη σήμερα για το γήπεδο. Περνά από «κόσκινο» τους μικρούς ο Βλάχος.

Σε κάθε δυνατή περικοπή προχωρά η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να μειώσει όσο περισσότερο μπορεί τα έξοδα και να γίνει βιώσιμη.

Μετά την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη, γίνεται προσπάθεια για άλλες αποχωρήσεις, είτε με τη μορφή πώλησης, είτε με αποδέσμευση.

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Λεονάρντο είναι ίσως οι μόνοι που μπορούν να πωληθούν και να φέρουν σεβαστά ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ.

Για τον μεν πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά όχι ακόμη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο δεύτερος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μετακομίζει στην Κίνα από την οποία υπάρχει καλή πρόταση, αλλά είναι στη λίστα της Ζυρίχης.

Ο Παναγιώτης Λαγός πήγε στη Δρέσδη για να δοκιμαστεί από τη Δυναμό, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Αν πείσει και συμφωνήσει με τους Γερμανούς, θα αποχωρήσει μαζί με το συμβόλαιό του σαν ελεύθερος. Ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και για τους Γκερέιρο (κυρίως), Ρίκκα, Αργυρίου, πιθανώς και τον Αραμπατζή, που έχουν υψηλές απολαβές για τη νέα πραγματικότητα της ΑΕΚ.

Υπογράφει αύριο

Τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ. Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι δεδομένη και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται στο Βέλγιο (χώρα καταγωγής του), θα μεταβεί την Τρίτη στη Γαλλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για 2+2 χρόνια.

Τον παίκτη θα συνοδεύσει ο Βασίλης Τσιάρτας με τον διπλό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, αλλά και του μάνατζερ του νέου αποκτήματος των «λιλουά». Η ΑΕΚ θα βάλει 800.000 ευρώ στα ταμεία της την επόμενη εβδομάδα, διατηρεί το 10% ως ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αν ο Κλωναρίδης κάνει 25 εμφανίσεις την προσεχή διετία, θα εισπράξει επιπλέον 150.000 ευρώ.

Ραντεβού για το γήπεδο

Σήμερα στις 18:00 θα υπάρξει συνάντηση της επιτροπής που έχει συσταθεί για το γήπεδο. ΠΑΕ και Ερασιτεχνική θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με κύριο θέμα το ενδιαφέρον της κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας για το γήπεδο.

Κιτρινόμαυρες… οντισιόν

Σήμερα ο Βαγγέλης Βλάχος θα αρχίσει να προπονεί παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, καθώς κι άλλους νεαρούς, προκειμένου να κρίνει ποιοι θα προωθηθούν σε πρώτη φάση στην προετοιμασία της «πρώτης» ομάδας, που αρχίζει την επόμενη Δευτέρα. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα «εξετάσει» τους: Αργυρίου, Αρέστη, Βαλεντίνο Βλάχο, Κωνσταντίνο Βλάχο, Γαρουφαλιά, Γροντή, Δωριάδη, Κέζο, Κοτσαρίδη, Ματεντζίδη, Μοσχονά, Νικολιά, Νικόλτση, Ντούμπερετ, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδη, Τσουκαλά, Φέτση και Φροξυλιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x