Stoiximan Super League

«Όχι» του Λάζαρ σε Ραπίντ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στη Ραπίτντ Βουκουρεστίου είναι ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας της πατρίδας του, ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του ότι στόχος του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του βορρά. «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και οποιαδήποτε άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα» τα λόγια του.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στη Ραπίτντ Βουκουρεστίου είναι ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας της πατρίδας του, ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του ότι στόχος του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του βορρά. «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και οποιαδήποτε άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα» τόνισε.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ, το τελευταίο διάστημα κάνουν εκτενείς αναφορές στο μέλλον του παίκτη και εκτός από την Ραπίντ, μπλέκουν στην εξίσωση την νέα ομάδα του πρώην προπονητή των θεσσαλονικέων, Λάσλο Μπόλονι, Αλ Κορ. Επίσημη πρόταση στα γραφεία της ομάδας δεν έχει φτάσει και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ραπίντ, Οβίντιου Σαμπάου σε ρουμανικό site, δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή. «Τον χρειαζόμαστε, αλλά δεν γνωρίζουμε αν μπορούμε να τον πάρουμε», ήταν επακριβώς τα λόγια του.

Το θέμα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες, όπου θα υπάρξει και συνάντηση του παίκτη με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το τι μέλει γενέσθαι.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x