Stoiximan Super League

Θα συζητούσε με ΑΕΚ ο Ψωμιάδης!

Ένα ενδεχόμενο το οποίο -αν γίνει πραγματικότητα- μπορεί να σηματοδοτήσει ευνοϊκές εξελίξεις για την ΑΕΚ άφησε ανοιχτό ο Άγγελος Πάρσαλης. Μιλώντας για την προφυλάκιση του Σταύρου Ψωμιάδη, ο εκ των δικηγόρων του τόνισε πως οι κυρώσεις που αντιμετωπίζει ο πελάτης του οφείλονται στο ότι «είναι γιος του Μάκη». Εκείνο που ενδιαφέρει, όμως, την «Ένωση» είναι ότι παρουσίασε διατεθειμένη την πλευρά Ψωμιάδη να συζητήσει -υπό προϋποθέσεις- την περίπτωση συμβιβασμού με την ΠΑΕ.

Ένα ενδεχόμενο το οποίο -αν γίνει πραγματικότητα- μπορεί να σηματοδοτήσει ευνοϊκές εξελίξεις για την ΑΕΚ άφησε ανοιχτό ο Άγγελος Πάρσαλης.

Μιλώντας για την προφυλάκιση του Σταύρου Ψωμιάδη, ο εκ των δικηγόρων του τόνισε πως οι κυρώσεις που αντιμετωπίζει ο πελάτης του οφείλονται στο ότι «είναι γιος του Μάκη».

Εκείνο που ενδιαφέρει, όμως, την «Ένωση» είναι ότι παρουσίασε διατεθειμένη την πλευρά Ψωμιάδη να συζητήσει -υπό προϋποθέσεις- την περίπτωση συμβιβασμού με την ΠΑΕ.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο κ. Πάρσαλης δικαιολόγησε την άποψη πως «ο Σταύρος προφυλακίστηκε επειδή είναι γιος του Μάκη», λέγοντας ότι «το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει πως κρίνεται ύποπτος φυγής γιατί υπάρχει το προηγούμενο του πατέρα του»!

Ανέφερε, δε, ότι «η κυρία Πόπη Παπανδρέου είναι η μόνη εισαγγελέας που ασχολείται συστηματικά με την οικογένεια Ψωμιάδη» και τόνισε πως «ο εξαίρετος ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, μετατέθηκε περιέργως στην Κόρινθο».

Το σημαντικό ωστόσο για την ΑΕΚ το ανέφερε αργότερα, όταν άφησε «ανοιχτό παράθυρο» συμβιβασμού με την ΠΑΕ, για υπεξαίρεση εσόδων από την οποία κατηγορείται η πλευρά Ψωμιάδη.

Τόνισε λοιπόν ότι «αν η ΑΕΚ εισφέρει στοιχεία και ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος των εποπτικών αρχών, είμαστε πρόθυμοι να καθίσουμε σ’ ένα τραπέζι και να κουβεντιάσουμε». Αρκεί, όπως συμπλήρωσε, «να μην υπάρξουν παράλογες απαιτήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x