Stoiximan Super League

Τέλος ο Πρίττας απ' τον Άρη

Μετά από πέντε χρόνια ο Σάκης Πρίττας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη. Την ίδια ώρα οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά στην προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Νίκου Παντίδου.

Μετά από πέντε χρόνια ο Σάκης Πρίττας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο έμπειρος μέσος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, περίμενε να κλείσει το θέμα για προπονητή, ώστε να δει με την σειρά του ποιο θα είναι το μέλλον του στους «κίτρινους».

Ήταν γνωστό ότι ήθελε να παραμείνει και μάλιστα με μειωμένες αποδοχές, όμως ο νέος τεχνικός ήθελε να εκμεταλλευτεί διαφορετικά τις τρεις κινήσεις που δικαιούται για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών.

Κάπως έτσι ένας από τους σημαντικότερους σε συνεισφορά ποδοσφαιριστές, αποχωρεί με καλές και κακές αναμνήσεις από τις 101 εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα ο Άρης βρίσκεται κοντά στην προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Νίκου Παντίδου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει θέση στο ροτέισον τις ανδρικής ομάδας των «πράσινων».

Η περασμένη περίοδος τον βρήκε στην Καισαριανή και τον Εθνικό Αστέρα (18 εμφανίσεις).

Το τμήμα σκάουτινγκ τον είχε ξεχωρίσει, ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε την συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η μεταγραφή και σε σημερινή συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x