Stoiximan Super League

Πάτησε Αθήνα ο Βελάσκεζ

Έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) ο Χοσέ Μανούελ Βελάσκεζ. Το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσε τις μεταγραφές στα μετόπισθεν, περίμενε τον μανατζέρ του στο Ελ. Βενιζέλος και κατόπιν αποχώρησαν. Αφού γίνει η τελική συζήτηση, το Σάββατο, ο 22χρονος στόπερ από την Βενεζουέλα αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) ο Χοσέ Μανούελ Βελάσκεζ.

Το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσε τις μεταγραφές στα μετόπισθεν, περίμενε τον μανατζέρ του στο Ελ. Βενιζέλος και κατόπιν αποχώρησαν.

Αφού γίνει η τελική συζήτηση, το Σάββατο, ο 22χρονος στόπερ από την Βενεζουέλα αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μέχρι την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη μία μεταγραφή αφού την Δευτέρα η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία και θα δώσει μέσα σε διάστημα 10 ημερών, 4 φιλικά. Και ο Φερείρα, θα ήθελε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ολοκληρωμένο το ρόστερ του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x