Stoiximan Super League

Μέλη από Λεωφόρο και ΟΑΚΑ!

Με την αστυνομική τους ταυτότητα και μόνο, όσοι θέλουν να γίνουν μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα μπορούν από την Τετάρτη να το κάνουν, είτε στην Θύρα 3 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είτε στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτη). Επιπλέον, το «Σωματείο», μέσω του facebook ανακοίνωσε πως οι Έλληνες από το εξωτερικό που θα γίνουν μέλη, θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές για το σχήμα της διοίκησης μέσω e-voting, δηλαδή, διαδικτυακά, όπως άλλωστε θα γίνει και με όλους τους υπόλοιπους.

Με την αστυνομική τους ταυτότητα και μόνο, όσοι θέλουν να γίνουν μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα μπορούν από την Τετάρτη να το κάνουν, είτε στην Θύρα 3 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είτε στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτη).

Επιπλέον, το «Σωματείο», μέσω του facebook ανακοίνωσε πως οι Έλληνες από το εξωτερικό που θα γίνουν μέλη, θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές για το σχήμα της διοίκησης μέσω e-voting, δηλαδή, διαδικτυακά, όπως άλλωστε θα γίνει και με όλους τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν και τα νέα σημεία που μπορούν να το κάνουν:

"Από την προσεχή Τετάρτη (11/7), ταυτόχρονα με την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας, θα μπορεί κανείς να γίνεται μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και σε άλλα σημεία, πλην των γραφείων της ΠΑΕ. Τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Θύρα 3), όσο και στο ΟΑΚΑ (αίθουσα «Κασιμάτης»), θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στο Σωματείο. Η διαδικασία είναι απλή καθώς πέραν της φυσικής παρουσίας απαιτείται μονάχα η αστυνομική ταυτότητα".

Και η ανακοίνωση για τους Έλληνες εξωτερικού:

"Για όσους μένουν στο εξωτερικό η διαδικασία δεν είναι διαφορετική. Ισχύει ότι ισχύει για όλα τα μέλη. Οι εκλογές θα γίνουν μέσω e-voting έτσι ώστε, όλοι, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, να μπορούν να συμμετάσχουν στις εκλογές"!

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x