Η οικονομική κρίση της Ελλάδας ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αποφύγει την… άφιξη του στον Ολυμπιακό αρνούμενος την πρόταση που είχε δεχθεί. Αυτό αποκάλυψε ο Ουνάι Έμερι μιλώντας στον «Πρωταθλητή» από την Αυστρία που βρίσκεται και αυτός με την Σπαρτάκ Μόσχας.
«Υπάρχει μεγάλη κρίση στην Ελλάδα και δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό για μένα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ήταν τιμητικό για μένα που ενδιαφέρθηκε. Από την άλλη όμως, όπως είπα, υπάρχει κρίση παντού κι αυτό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια για την άρνηση του στους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε μιλώντας για τον Ζαρντίμ αλλά και το φιλικό που θα δώσει κόντρα στους ερυθρόλευκους.
«Θα παίξουμε ένα φιλικό το Σάββατο. Θα είναι ένα σημαντικό φιλικό για μας αφού θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα. Τον Ζαρντίμ δεν τον γνωρίζω πολύ καλά οφείλω να ομολογήσω. Έχω ακούσει τα καλύτερα για εκείνον», κατέληξε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






