Stoiximan Super League

Τα λένε μετά την Αυστρία

Ραντεβού μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αυστρία θα έχουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Λεονάρντο Ζαρντίμ, με σκοπό να συζητήσουν για την εικόνα που αποκόμισε ο Πορτογάλος τεχνικός από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και να οριοθετηθούν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απόκτηση δύο χαφ, μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα. Ανεβάζει την τιμή του Τσάβες η αποχώρηση του Ρικέλμε από την Μπόκα.

Ραντεβού μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αυστρία θα έχουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Λεονάρντο Ζαρντίμ, με σκοπό να συζητήσουν για την εικόνα που αποκόμισε ο Πορτογάλος τεχνικός από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και να οριοθετηθούν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ο Ζαρντίμ μπορεί να είχε δηλώσει ότι μετά και τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν και στην Πορτογαλία θα αποκαλύψει τις… μεταγραφικές του ιδέες στη διοίκηση αλλά –τελικά- αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και λίγο νωρίτερα… στο ραντεβού αυτό. Ο Πορτογάλος –πλέον- έχει μια αρκετά καλή εικόνα από τις προπονήσεις στην Αυστρία κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει και στο επόμενο στάδιο.

Πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων είναι η απόκτηση ενός χαφ. Ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη μέσου καθώς στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι ο Αργεντινός συνεχίσει να είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν τώρα, ο Τσάβες είναι ο πρώτος στόχος, με τον Μασάδο να ακολουθεί με λιγότερες πιθανότητες. Από τον Ολυμπιακό διευκρινίζουν ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού με το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Αργεντινού.

Τα δεδομένα; Ο παίκτης ζητά περίπου 500.000 ευρώ αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η ομάδα του. Η Μπόκα έχει συμβόλαιο με τον Τσάβες και πλέον μετά από την αποχώρηση του Ρικέλμε φέρεται να έχει ανεβάσει την τιμή του στα τρία εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x