Stoiximan Super League

Δίλημμα για Λεονάρντο

Δύο είναι οι τάσεις που επικρατούν στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Λεονάρντο. Η πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει στην Ένωση σημαντική οικονομική ανάσα, όμως και η νέα προσφορά των Κορεατών (200.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν 600.000 ευρώ για αγορά του τον Ιανουάριο) δεν έγινε αποδεκτή. Κάποια ομάδα από τη Ρωσία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παναγιώτη Λαγού.

Δύο είναι οι τάσεις που επικρατούν στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Λεονάρντο.

Η πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει στην Ένωση σημαντική οικονομική ανάσα, όμως και η νέα προσφορά των Κορεατών (200.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν 600.000 ευρώ για αγορά του τον Ιανουάριο) δεν έγινε αποδεκτή.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πρέπει να πωληθεί εφόσον μπουν στα ταμεία του συλλόγου τα χρήματα που αντιστοιχούν στην πραγματική του αξία και όχι να τον πάρει μία ομάδα με τιμή… πλειστηριασμού.

Από την άλλη, υπάρχει η εκτίμηση ότι η πρόσφατη πρόταση της Daegu F.C. θα πρέπει να γίνει δεκτή, παρά τα χρήματα που αναφέρονται στην προσφορά.

Ίσως αυτοί να θεωρούν ότι ο «Δικέφαλος» έχει ανάγκη αυτά τα 200.000 ευρώ που θα έδιναν μπροστά οι Κορεάτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα χρήματα δεν λύνουν παρά ελάχιστα προβλήματα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, δεν θα τραβήξει για πολύ ακόμα, αφού την ερχόμενη εβδομάδα κλείνει η μεταγραφική περίοδος στην Κορέα. Πιθανόν, όμως, το ζήτημα παραχώρησης του Λεονάρντο να πάρει διαφορετική τροπή.

Όπως έχει ενημερώσει ο παίκτης τους ανθρώπους της ΑΕΚ, σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του και οι διοικούντες περιμένουν μήπως ακούσουν κάποια ευχάριστη είδηση.

Στη Ρωσία ο Λαγός

Σύλλογος από τη Ρωσία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παναγιώτη Λαγού. Ο 27χρονος μπακ-χαφ επέστρεψε χθες στα Σπάτα, αφού από τις αρχές της εβδομάδας είχε εξασφαλίσει άδεια για να ψάξει ομάδα και τελικά φαίνεται ότι τα κατάφερε.

Όπως γράφει η SportDay, o παίκτης βρέθηκε στο εξωτερικό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Ρωσίας. Στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι το ζήτημα θα έχει σύντομα θετική κατάληξη, αφού έτσι θα γίνει ευκολότερο να διακανονιστούν τα 430.000 ευρώ που οφείλονται στον Λαγό και εν συνεχεία να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x