Stoiximan Super League

Χωρίς Σισοκό με Ελ Γιαΐς

Την απόφαση να αφήσει τον Ιμπραχίμ Σισοκό εκτός για το απογευματινό (19:00, OTE Sport 1 – sport-fm.gr) φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ελ Γιαΐς έλαβε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Ιβοριανός έδειχνε κουρασμένος στις τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού» και όλες οι μετρήσεις του ήταν στο… κόκκινο. Για αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς με την Φορτούνα.

Την απόφαση να αφήσει τον Ιμπραχίμ Σισοκό εκτός για το απογευματινό (19:00, OTE Sport 1 – sport-fm.gr) φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ελ Γιαΐς έλαβε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Ιβοριανός έδειχνε κουρασμένος στις τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού» και όλες οι μετρήσεις του ήταν στο… κόκκινο.

Για αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς με την Φορτούνα.

Γενικά οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, έπαιξαν «κορόιδο» 5 εναντίον 2, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε μία εστία, με την μία ομάδα να επιτίθεται και την άλλη να αμύνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x