Την περίπτωση του Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, εξετάζουν στην ΑΕΚ.
Η Ένωση θέλει να αποκτήσει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον για τον 22χρονο δεξιό μπακ.
Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί και οι Άρης και Ατρόμητος, με τους τελευταίος να παρουσιάζονται… ζωηροί για να τον αποκτήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης αναμένεται να είναι στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να περάσει από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Βλάχου.
Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες που ενδέχεται να αποκτήσει η ομάδα του και έτσι θα είναι αυτός που θα δώσει το τελικό ΟΚ, εάν και εφόσον πειστεί για την ποιότητα του παίκτη.
Φυσικά για να προχωρήσει η περίπτωση του 22χρονου Αρκούδα θα πρέπει και η ΑΕΚ να… ξεμπερδέψει με την φορολογική ενημερότητα και να έχει την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, ακόμα και παικτών κάτω από τα 24.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






