Stoiximan Super League

Στο ίδιο μοτίβο

Πιστός στο 4-4-2 αλλά τούτη τη φορά τοποθετώντας σε ευθεία τους παίκτες της μεσαίας γραμμής, ο Γιώργος Δώνης στο απογευματινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από δυνατή βροχή. Στο προπονητικό διπλό ο Έλληνας τεχνικός έκανε μια δοκιμή των όσων πιθανότητα θα εφαρμόσει και στο επόμενο φιλικό, με αντίπαλο την Τσβόλε την Τετάρτη.

Πιστός στο 4-4-2 αλλά τούτη τη φορά τοποθετώντας σε ευθεία τους παίκτες της μεσαίας γραμμής, ο Γιώργος Δώνης στο απογευματινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από δυνατή βροχή.

Στο προπονητικό διπλό ο Έλληνας τεχνικός έκανε μια δοκιμή των όσων πιθανότητα θα εφαρμόσει και στο επόμενο φιλικό, με αντίπαλο την Τσβόλε την Τετάρτη.

Έτσι χρησιμοποίησε στον «άσο» τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, στόπερ τους Κατσικά, Κουμάλο, μπροστά τους Κάτσε, Λάζαρ, δεξιά τον Ρομπέρ, αριστερά τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τον Πέλκα παρτενέρ του Αθανασιάδη.

Από το μεσημέρι στην Ολλανδία βρίσκονται και οι διεθνείς, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς. Εκτός διπλού έμειναν επίσης οι Μπανγκουρά, Δεληγιαννίδης και Γιάννου, με τον τελευταίο να προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Από εκεί και πέρα, σε ατομικό πρόγραμμα περιορίστηκε ο Γκαρσία, ενώ θεραπεία έκανε ο Καραντασιάσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x