Stoiximan Super League

Επιστρέφει σταδιακά ο Γιάννου

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για την κατάσταση του Απόστολου Γιάννου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Αντίθετα ο Πάμπλο Γκαρσία απουσίασε από το πρωινό πρόγραμμα και πιθανολογείται ότι θα γυμναστεί το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για την κατάσταση του Απόστολου Γιάννου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο 22χρονος επιθετικός αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, ενώ σήμερα συμμετείχε μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αντίθετα ο Πάμπλο Γκαρσία απουσίασε από το πρωινό πρόγραμμα και πιθανολογείται ότι θα γυμναστεί το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός έμεινε και ο Καραντασιάδης.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Γιώργου Δώνη επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και την παρακολούθησε από κοντά ο Ζήσης Βρύζας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x