Stoiximan Super League

Τελεία και… Παυλής!

Εδώ δοκιμάζονται τόσοι και τόσοι «ξένοι». Σε ένα δικό της παιδί δεν θα 'δινε ευκαιρία η ΑΕΚ; Ο Μιχάλης Παυλής μίλησε με τον Βαγγέλη Βλάχο, συζήτησαν το ενδεχόμενο να βρεθεί στα Σπάτα και συμφώνησαν να συμμετάσχει στις προπονήσεις, ώστε ν’ αποδείξει αν μπορεί να βάλει… τελεία στα τρία χρόνια που δεν φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Εδώ δοκιμάζονται τόσοι και τόσοι «ξένοι».

Σε ένα δικό της παιδί δεν θα 'δινε ευκαιρία η ΑΕΚ;

Ο Μιχάλης Παυλής μίλησε με τον Βαγγέλη Βλάχο, συζήτησαν το ενδεχόμενο να βρεθεί στα Σπάτα και συμφώνησαν να συμμετάσχει στις προπονήσεις, ώστε ν’ αποδείξει αν μπορεί να βάλει… τελεία στα τρία χρόνια που δεν φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Από το καλοκαίρι του 2007 που ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, έχουν περάσει πέντε χρόνια. Σε αυτά άλλαξαν πολλά στην καριέρα του Μιχάλη Παυλή, εκτός από τα αισθήματά του για την ομάδα που υποστήριζε και ανδρώθηκε.

Μπορεί λοιπόν από το 2009 που αποχώρησε από την «Ένωση» (πρώτα ως δανεικός στον Εθνικό Αστέρα κι έπειτα ως ελεύθερος) να μην ακολούθησε την πορεία του «νέου Ντέμη» (όπως τον χαρακτήριζαν και λόγω κοψιάς) ωστόσο ο Παυλής δεν παραιτείται. Κι επειδή ξέρει πως τα περάσματά του από ομάδες όπως ο Ελπιδοφόρος και η Καβάλα αναπόφευκτα παραμερίζουν από τη μνήμη τα προσόντα που πρόλαβε να δείξει στην ΑΕΚ, συμφώνησε να δοκιμαστεί και να δείξει ότι μπορεί να τα ξαναφέρει στο φως.

Άλλωστε, στα Σπάτα δοκιμάστηκαν -και συνεχίζουν να δοκιμάζονται- πολλοί νεαροί που είτε είχαν δοθεί δανεικοί, είτε αγωνίζονταν σε μικρότερες κατηγορίες. Έτσι, ο Παυλής θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις, θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει ν’ αποδεικνύει αν (στα 23 του ακόμα) μπορεί να κάνει το μεγάλο «come back».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x