Stoiximan Super League

Άλλος ένας στο «μικροσκόπιο»

Ποδοσφαιριστές τους οποίους θα μπορέσει να εμπιστευτεί για την επόμενη σεζόν συνεχίζει να ψάχνει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός θα περάσει από το «μικροσκόπιό» του, μετά τον Μανώλη Ροβίθη, άλλον έναν παίκτη από τον Βύζαντα Μεγάρων, τον Σεραφείμ Μωϋσίδη.

Ποδοσφαιριστές τους οποίους θα μπορέσει να εμπιστευτεί για την επόμενη σεζόν συνεχίζει να ψάχνει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός θα περάσει από το «μικροσκόπιό» του, μετά τον Μανώλη Ροβίθη, άλλον έναν παίκτη από τον Βύζαντα Μεγάρων, τον Σεραφείμ Μωϋσίδη.

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν με την ομάδα των Μεγάρων με την οποία είχε 30 εμφανίσεις και σκοράροντας ένα τέρμα.

Εκτός απο τον Μωϋσίδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση και του Δημήτρη Γιάντση. Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κέρκυρας με την οποία είχε και 18 συμμετοχές.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Ηρακλή παρά το γεγονός πως παίρνει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις των «Φαιάκων» δεν έχει κληθεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία του με αυτόν.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x