Stoiximan Super League

(Συμ)μέτοχοι στη σωτηρία της ΑΕΚ

Δεν είναι μόνο ότι ψάχνει λεφτά. Τα χρειάζεται και άμεσα! Σε μια προσπάθεια να καλύψει ό,τι μπορεί από τις υποχρεώσεις και να δείξει στον κόσμο της πόσο πολύ τον έχει ανάγκη, η ΑΕΚ τον κάλεσε ξανά να σταθεί δίπλα της. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ζητά απ’ όσους συμπλήρωσαν αίτηση συμμετοχής (ή όσους αποφασίσουν τώρα να το κάνουν) να καταθέσουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό. Ξεκαθαρίστηκε, εξάλλου, πως τα χρήματα θα γίνουν έπειτα μετοχές της ΠΑΕ, αφού θα κατατίθενται έναντι της ΑΜΚ.

Δεν είναι μόνο ότι ψάχνει λεφτά.

Τα χρειάζεται και άμεσα!

Σε μια προσπάθεια να καλύψει ό,τι μπορεί από τις υποχρεώσεις και να δείξει στον κόσμο της πόσο πολύ τον έχει ανάγκη, η ΑΕΚ τον κάλεσε ξανά να σταθεί δίπλα της.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ζητά απ’ όσους συμπλήρωσαν αίτηση συμμετοχής (ή όσους αποφασίσουν τώρα να το κάνουν) να καταθέσουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακόμη λοιπόν κι αν το ποσό των 165.000 που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα μέσω των δηλώσεων συμμετοχής μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό, είναι τέτοια η… δίψα για ρευστό που ζητείται από τον κόσμο να το θέσει στη διάθεση της ΠΑΕ. Και εννοείται φυσικά πως ευπρόσδεκτες είναι όσες ακόμα εισφορές θέλουν και μπορούν να κάνουν (απευθείας πλέον) οι φίλοι της ΑΕΚ σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τη δική του σημασία έχει, εξάλλου, πως τα χρήματα αυτά (που θα προστεθούν σ’ εκείνα των πωλήσεων και των διαρκείας και θα επιδιωχθεί έπειτα όλα μαζί να φτάσουν τη σούμα των 3 εκατ. που απαιτούνται για τις αρχές Αυγούστου) θα μετατραπούν μετά την προσεχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε μετοχές της ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Για να μπορέσει η ΑΕΚ να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σωτηρίας μέσω των αιτήσεων συμμετοχής αλλά και όσους δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση και επιθυμούν να το κάνουν, να καταθέσουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία "Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ".

Το ποσό αυτό θα κατατίθεται έναντι της εξαγγελθείσας μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x