Stoiximan Super League

Ζέκα: «Εστιάζουμε στους προκριματικούς»

Στην κρισιμότητα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε ο Ζέκα, με δηλώσεις του κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα. «Θα παίξουμε καλά σε αυτούς τους αγώνες», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, ο οποίος θεωρεί πως έγινε πολύ καλή δουλειά στην Αυστρία, κάτι που θα φανεί στην συνέχεια. «Εκτιμούμε πολύ που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του συμμετέχοντας στην Παναθηναϊκή Συμμαχία», πρόσθεσε.

Στην κρισιμότητα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε ο Ζέκα, με δηλώσεις του κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα.

«Θα παίξουμε καλά σε αυτούς τους αγώνες», πρόσθεσε ο Πορτογάλος, ο οποίος θεωρεί πως έγινε πολύ καλή δουλειά στην Αυστρία, κάτι που θα φανεί στην συνέχεια.

«Εκτιμούμε πολύ που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του συμμετέχοντας στην Παναθηναϊκή Συμμαχία», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζέκα στο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού».

Για την δουλειά που έγινε στην Αυστρία:

«Τα πήγαμε πολύ καλά, μου άρεσε η ποιότητα της δουλειάς μας. Προπονηθήκαμε πολύ, έτσι όπως αρέσει στους ποδοσφαιριστές, με κατοχή μπάλας αλλά και χωρίς μπάλας. Κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Είμαστε χαρούμενοι για την δουλειά μας στην Αυστρία».

Για την Παναθηναϊκή συμμαχία και την ανταπόκριση του κόσμου:

«Είναι κάτι που εκτιμάμε πολύ επειδή δείχνουν την αγάπη τους για το σύλλογο και γιατί θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι καλό γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι και αυτό κάνει πιο εύκολο να φτάσουμε στην επιτυχία».

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πιστεύω πως η ομάδα σ' αυτούς τους αγώνες θα παίξει καλά. Έχουμε προπονηθεί καλά και η ομάδα εστιάζει την προσοχή της σ' αυτούς τους αγώνες».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x