Stoiximan Super League

Επόμενος στόχος, ο στόπερ!

Η απόκτηση ενός στόπερ από το εξωτερικό είναι η επόμενη κίνηση που προγραμματίζουν στον Ολυμπιακό για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας της συγκεκριμένης υπόθεσης. Καμία βιασύνη για το «δεκάρι» δεν δείχνουν οι Πειραιώτες. Εν αναμονή της απόφασης της Λίβερπουλ για την περίπτωση του Σούσο είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό είναι η επόμενη κίνηση που προγραμματίζουν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της ομάδας, ύστερα από την έλευση του Λεάντρο Γκρέκο στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη υπόθεση με κάποιον ποδοσφαιριστή, αν και η SportDay γράφει ότι τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκαν αρκετές περιπτώσεις και ξεχώρισε κάποιες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων» και να βοηθήσει τους νεαρούς Μανωλά, Σιόβα και Παπάζογλου με την εμπειρία του.

Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του 38χρονου προπονητή φαίνεται είχε βρεθεί το όνομα του Μπρούνο Άλβες, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας τόνιζαν ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να φύγει από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Την ίδια ώρα, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να γίνει η έκπληξη με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Ζαρντίμ είναι ο Εβερτον της Μπράγκα, όμως το γεγονός ότι η Πόρτο φέρεται να έχει εξασφαλίσει την οψιόν αγοράς του δυσκολεύει την υπόθεσή του. Επίσης, ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκδηλωθεί για τους Μαρτσένα, Γκοϊάν, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σκεφτεί και τον Κανού.

Τον Αύγουστο το «μπαμ»

Καμία βιασύνη για τον επόμενο παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού δεν δείχνουν οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το «μπαμ» του καλοκαιριού να αφορά τη συγκεκριμένη θέση, αφού έχουν ακουστεί πολλά ονόματα και οι Πειραιώτες εξετάζουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις «δεκαριών» που έχουν στα χέρια τους.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα είναι του Κρίστιαν Τσάβες (της Μπόκα Τζούνιορς), του Φερνάντο Μπελούτσι (της Πόρτο), του Ούγκο Βιάνα και του Κουστόντιο (από την Μπράγκα) και στο προσκήνιο είχε έρθει η περίπτωση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς (που ψάχνεται να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού δεν υπολογίζεται στην Ίντερ).

Τώρα περιμένει τη Λίβερπουλ

Την απόφαση της Λίβερπουλ όσον αφορά τι προτίθεται να κάνει με την περίπτωση του Σούσο περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν άδεια στον μάνατζερ του Ισπανού χαφ να μιλήσει με την αγγλική ομάδα και να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αποκτηθεί έναντι ενός μικρού ποσού που δεν θα ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ ή ως ελεύθερος, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Χάουμερ Φερέρ, αυτός είναι ο μάνατζερ του 19χρονου χαφ, υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να γίνει και οι Πειραιώτες περιμένουν τα λόγια του να γίνουν πράξη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x