Stoiximan Super League

Μαύρος: «Δεν είπα τίποτα για τις πωλήσεις»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Θωμάς Μαύρος όσα -σύμφωνα με μερίδα του Τύπου- φέρεται να είπε σε συνάντησή του με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για τις πωλήσεις παικτών της ομάδας. Στη γραπτή του δήλωση, λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καθιστά σαφές πως συμμετείχε κι εκείνος στη λήψη της απόφασης για την πώληση των Κλωναρίδη, Μάκου και Λεονάρντο.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Θωμάς Μαύρος όσα -σύμφωνα με μερίδα του Τύπου- φέρεται να είπε σε συνάντησή του με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για τις πωλήσεις παικτών της ομάδας.

Στη γραπτή του δήλωση, λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καθιστά σαφές πως συμμετείχε κι εκείνος στη λήψη της απόφασης για την πώληση των Κλωναρίδη, Μάκου και Λεονάρντο.


Αναλυτικά η δήλωση του Θωμά Μαύρου

«Επειδή γράφτηκαν στον Τύπο, χθεσινό και σημερινό, μεταξύ άλλων δήθεν απαντήσεις μου σε ερωτήματα των φιλάθλων μας κατά τη χθεσινή συνάντηση, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε αναφέρθηκα στις πωλήσεις των παικτών μας, ούτε ερωτήθηκα από κανέναν φίλαθλο μας για αυτές.

Θα ήθελα να κάνω γνωστό επίσης ότι οι αποφάσεις αυτές παίρνονται από κοινού και εννοείται ότι συμμετέχω.

Οτιδήποτε σχετικό γράφτηκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αδυνατώ να καταλάβω τι σκοπό εξυπηρετεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x