Stoiximan Super League

Λεονάρντο: «Πήρα πολλή αγάπη στην Ελλαδα»

Αποφασισμένος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο, μιλώντας στην ιστοσελίδα της κορεάτικης Χιουντάι. Επίσης, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι έζησε αρκετές ωραίες στιγμές στην Ελλάδα, αν και πέρασε πολλές δυσκολίες στη χώρα μας.

Αποφασισμένος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο, μιλώντας στην ιστοσελίδα της κορεάτικης Χιουντάι.

Επίσης ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι έζησε αρκετές ωραίες στιγμές στην Ελλάδα, αν και πέρασε πολλές δυσκολίες στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο

«Ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Ξεκίνησε πριν από περίπου και η συμφωνία δεν ήρθε εύκολα. Τώρα είμαι όμως εδώ και είμαι χαρούμενος. Όταν έμαθα για την Χιουντάι έψαξα πολύ στο ίντερνετ και βρήκα πολύ καλά στοιχεία. Είδα και αρκετά στιγμιότυπα.

Όσο ήμουν στην Ελλάδα πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και πήρα πολλή αγάπη από τους οπαδούς, αλλά πλέον είμαι εδώ και αυτό είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και έχω παίζει και δύο χρόνια στην Β' Εθνική όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκληρά αλλά επιβίωσα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x