Stoiximan Super League

Ξύπνημα με… μπάλα

Με… την μπάλα στα πόδια ξύπνησαν ουσιαστικά οι παίκτες του Άρη, καθώς η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε και πάλι δίτερμα. Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλησε και πάλι οι ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν με μπάλα, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην αμυντική λειτουργία που θα έχει η ομάδα. Πλέον οι «κίτρινοι» περιμένουν να δουν τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουν το απόγευμα και αν ο προπονητής του θα επιμείνει στην ίδια τακτική των δύο τελευταίων προπονήσεων.

Με… την μπάλα στα πόδια ξύπνησαν ουσιαστικά οι παίκτες του Άρη, καθώς η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε και πάλι δίτερμα. Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλησε και πάλι οι ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν με μπάλα, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην αμυντική λειτουργία που θα έχει η ομάδα.

Πλέον οι «κίτρινοι» περιμένουν να δουν τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουν το απόγευμα και αν ο προπονητής του θα επιμείνει στην ίδια τακτική των δύο τελευταίων προπονήσεων.

Όσον αφορά τις απουσίες από τις πρώτες προπονήσεις του Άρη, απών για μία ακόμα μέρα ήταν ο Στέλιος Τσουκάνης, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση, παρά ο γεγονός ότι οι γιατροί της ομάδας προέβλεπαν ότι θα ήταν έτοιμος.

Ωστόσο, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει και θα συμμετάσχει κανονικά με τους υπόλοιπους στην προετοιμασία. Στον αντίποδα ο Μιχάλης Γιαννίτσης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας για τους παίκτες του Άρη ήταν η παρουσία στο προπονητικό κέντρο μικρών παιδιών, τα οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x