Stoiximan Super League

Ανατροπή με Παυλή στην ΑΕΚ

Τελικά ούτε το ιατρικό «στοπ» αποδεικνύεται αρκετό για να σβήσει την… κάψα του Μιχάλη Παυλή να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ! Οι γιατροί «έκοψαν» τον νεαρό επιθετικό από την προετοιμασία, ωστόσο ο ίδιος δεν το έβαλε ούτε τώρα κάτω. Σε επικοινωνία που είχε, λοιπόν, με τον Βαγγέλη Βλάχο του τόνισε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και θέλει να ταξιδέψει με δική του ευθύνη στην Αγγλία.

Τελικά ούτε το ιατρικό «στοπ» αποδεικνύεται αρκετό για να σβήσει την… κάψα του Μιχάλη Παυλή να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ!

Οι γιατροί άναψαν κόκκινο στο να ακολουθήσει ο νεαρός επιθετικός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω ούτε αυτή τη φορά.

Σε επικοινωνία που είχε, λοιπόν, με τον Βαγγέλη Βλάχο του τόνισε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και δέχεται ν’ αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, από την πλευρά του, κάθε άλλο παρά αρνητικός έδειξε στο αίτημα του Παυλή. Έτσι, του ζήτησε να προσκομίσει στη διοίκηση τη γνωμάτευση του γιατρού που τον παρακολουθούσε στη Γερμανία (και αναφέρει πως μπορεί να αγωνίζεται κανονικά) προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για το Τσέστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x