Stoiximan Super League

Επιμένουν για Άλβες και Ολυμπιακό

Συνεχίζονται στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες παρά τις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει αυτή. Η «A bola» σήμερα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» επικοινώνησαν με την Ζενίτ προκειμένου να μάθουν αν και σε ποια τιμή μπορούν να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Πορτογάλο αμυντικό.

Συνεχίζονται στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες παρά τις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει αυτή.

Η «A bola» σήμερα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» επικοινώνησαν με την Ζενίτ προκειμένου να μάθουν αν και σε ποια τιμή μπορούν να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Πορτογάλο αμυντικό. Οι Πορτογάλοι μάλιστα, επικαλούνται και ρεπορτάζ της ρωσικής "Sport Express".

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Άλβες και η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού. Το δημοσίευμα της «A bola» μάλιστα τονίζει ότι έχουν υπάρξει επαφές των δύο ομάδων προκειμένου να μάθει η πλευρά του Ολυμπιακού αν μπορεί να αποκτήσει ως δανεικό τον παίκτη, δίνοντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο.

Στο τέλος του δημοσιεύματος πάντως αναφέρεται ότι ο Μπρούνο έχει τονίσει πως δεν έχει πληροφορηθεί ότι η Ζενίτ σκοπεύει να τον δώσει κάπου και έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x