Stoiximan Super League

Ας πάει… και ο Καράμπελας

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Όπως είχε φανεί μετά το αίτημα του ίδιου να φύγει και δεδομένων των οφειλών που έχει η ΑΕΚ (και) προς εκείνον, ο Νίκος Καράμπελας γίνεται ο 15ος παίκτης που αποχωρεί φέτος από την «Ένωση». Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου το απόγευμα στα Σπάτα και αφού σφραγίστηκε η συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων του παίκτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου του.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Όπως είχε φανεί μετά το αίτημα του ίδιου να φύγει και δεδομένων των οφειλών που έχει η ΑΕΚ (και) προς εκείνο, ο Νίκος Καράμπελας γίνεται ο 15ος παίκτης που αποχωρεί φέτος από την «Ένωση».

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου το απόγευμα στα Σπάτα και αφού σφραγίστηκε η συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων του παίκτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου του.

Έτσι, ο Καράμπελας είναι ελεύθερος πλέον να μετακομίσει στον σύλλογο από το εξωτερικό, το ενδιαφέρον του οποίου τον οδήγησε στο να ζητήσει άρον-άρον τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Εκείνη, δε, από την πλευρά της, συνεχίζει να αιμορραγεί αγωνιστικά (ο Καράμπελας είναι ο 15ος παίκτης από το περσινό ρόστερ που αποχωρεί) και να δημιουργεί απορίες αν έμεινε κανείς άλλος που να μπορεί να «σκοτώσει» στο βωμό της οικονομικής της επιβίωσης.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x